Lokale Bot

Een lokale bot biedt vele voordelen voor dagelijkse taken en bezigheden.

Lokale Bot

Een lokale bot staat op je eigen computer. Deze bot wordt eenmalig afgeleverd en als hij stopt met werken dan betaal je een meerprijs om hem weer te laten werken.

Als je dus een proces hebt wat altijd hetzelfde blijft dan is een lokale bot een goede oplossing omdat je zelf in de hand hebt wanneer hij draait. Daarnaast betaal je, maar 1 keer (tenzij de robot stopt met werken).

Bij een lokale bot zet je de code van de bot op je computer en kan je deze via je computer aan/uit zetten. Wil je een bot die je via het internet (remote) kan gebruiken? Kijk dan eens bij remote bot.

 

Wat kan een lokale bot?

Je moet denken aan processen die niet vaak veranderen. Dit kan bijvoorbeeld zijn een pagina aanpassen die statisch is in opbouw, maar waar je wel geregeld dingen automatisch aan wilt veranderen.

Een goed voorbeeld hiervan is de linkbuilding robot die door Meerbots is ontwikkeld.

Voordelen Lokale Bot

Een lokale Bot kan je tijd besparen op verschillende vlakken maar ook fouten voorkomen in processen die repetitief zijn. Een bot word niet ziek en hoeft ook niet te slapen dus kan altijd doorwerken.

Minder tijd

Een bot werkt doorgaans sneller dan een mens.

Minder fouten

Een robot maakt geen fouten mits het proces niet veranderd.

24/7 aan het werk

Een bot werkt zolang het moet. Zelfs als jij er niet bent.

Wat is een Bot?

Een Bot is een digitaal hulpje die je helpt met het uitvoeren van taken. Zie het als een virtual assistant die bestaat uit code en handelingen automatisch kan uitvoeren. Bekijk hier de oplossingen.

 

Kan ik dat niet beter zelf doen?

Standaard processen en handelingen nemen vaak veel tijd in beslag. Je weet dat je dit wel uit handen kunt geven, maar alleen nog niet hoe – dan is een Bot de uitkomst!

Een Bot kan 24/7 draaien en meerdere standaard processen continue uitvoeren. Zo hoef jij enkel de input te geven en gaat de Bot het uitvoerende werkt doen.

 

Maar weegt dat af tegen de kosten?

Zeker! Terwijl jij de taken uitvoert die echt belangrijk zijn, zorgt je Bot ervoor dat standaard processen en taken ook behandeld worden en niet blijven liggen. Houdt de focus op je belangrijke taken en laat je Bot het standaard werkt uitvoeren.

Werkwijze

 

1

Intake, doel & flow

We bespreken wat het doel moet zijn van de robot. 

2

Proof of concept

We maken op basis van de wensen een concept robot.

3

Testen

We testen de robot op juiste verwerking van gegegevens.

4

Deployment

De robot word afgeleverd en geinstalleerd.

Remote Bot

Een Bot die online gehost wordt en altijd toegankelijk is.

Eenmalige Bot

Een Bot die ik eenmalig voor jou laat draaien.